HAJÓ PLEXI

Vitorlások, motorcsónakok, hajók plexi szélvédőinek, ajtóinak, ablakainak és egyéb plexi alkatrészeinek legyártása, cseréje, polírozása.

Büszkék vagyunk, hogy számos hazai és külföldi hajó építővel dolgozhatunk együtt.

Plexi szélvédő gyártóknak

Hajóépítő vagy? Szükséged lenne plexi szélvédőre új hajóid gyártásához? Jó helyen jársz!

Cégünk akár már a tervezési fázisban is a segítségedre lehet. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük az anyagot és kültéri viselkedését. Tisztában vagyunk a formázhatóságával és annak határaival. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő szín és anyagvastagság kiválasztásában, és át tudjuk beszélni, hogy a különböző hajlítási formák (egy tengelyű vagy két tengelyű hajlítás) milyen anyagi költségekkel járnak.

Ha kész hajótervekkel rendelkezel és esetleg már sablonod is van a szélvédő hajlításához akkor már csak egy árajánlat kérést kell írnod számunkra, hogy egyedileg kikalkulálhassuk neked plexi szélvédőd árát. Ha nincs sablonod az sem probléma, mi azt is el tudjuk készíteni.

Plexi szélvédő, ajtó, ablak cseréje, polírozása

Meglévő hajódon szélvédő cserét szeretnél, mert eltörött, berepedezett?

A megrongálódott szélvédőket újra tudjuk gyártani. Ehhez szükségünk van a régi szélvédődre, vagy ha az már nincs meg, akkor a szélvédő keretére, vagy a befogadó ívre. Ennek alapján tudjuk legyártani a hajlítósablont, amire le tudjuk hajlítani az új plexi szélvédődet.

Ha szélvédőd még törés és repedésmentes, de már nem olyan szép áttetsző, akkor lehetőség van a szélvédő felpolírozására is.

Mivel ezek a munkák egyedi megoldásokat kívánnak, így az árképzés is egyedileg zajlik. Kérlek keress meg elérhetőségünk egyikén és kérj árajánlatot. Az árajánlaküldés folyamatát meggyorsítja, ha árajánlat kérésedhez csatolsz egy fotót a hajó szélvédőjéről, és annak méreteiről.

Árajánlat kéréshez telefonáljon, vagy írjon e-mailt.

E-mail: info@gezaplexi.hu

Telefon: +36-30-487-57-40

MUNKÁINK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Telephely: 2335 Taksony, Szent István tér 3 melletti Ipari Park

Székhely: 2315 Szigethalom, Rubikon köz 1.

+36-30-487-5740 - Kovács Géza Norbert

info@gezaplexi.hu